mandag, oktober 12, 2009

Operaen i BjørvikaHer kjem nokre bilder til frå opraen i Bjørvika. Eg skal innrømme at eg vart litt fasinert av dei flotte speglingane:-) Men eg synest det var litt vanskeleg å få gode bilder når alt var så kvitt.
Here come more photos from the Opera in Bjørvika. I'll admit I was a bit fascinated by all the beautiful reflections :-) But I found it a bit difficult to get good pictures when everything was so white.

18 kommentarer:

Morten Pedersen sa...

Nå har ikke jeg prøvd å ta bilder av den nye operaen, men jeg er enig med deg i at hvitt er en vanskelig foto farge.

Nå har du fått fine refleksjoner i disse bildene og det hvite er ikke utbrent så du har jo klart deg ganske bra på disse to.

Rune (Bildebloggen) sa...

Det er ikke de enkleste bildeflatene det der, men resultatet ble veldig bra syntes jeg. Spennende bygg med uante fotomuligheter :)

Anne sa...

Utrolig flotte synes jeg, så absolutt!! for ja, jeg har nok vært der jeg også, og vet hvor vanskelig det er å få tatt bilder derfra, av flotte flater uten folk i hytt og pine :-)) ikke minst var det like før jeg kastet et Diplom-Is skilt på sjøen..., snakker du om idioti, men er vel reklamens og oplysningens makt sikkert...

Disse skal du være stolte av!!

MajorogMeg sa...

Råstilige bilder Wenche. Refleksjoner er flott, både på bygg og sjø:)

Ja hvis du gidder, så ser jeg mer enn gjerne fram til å kjøpe dette middelet!! Gi meg beskjed du:) Veldig snillt av deg.
Ha en fortsatt flott mandag:)
Klem:)

RuneE sa...

Imponerende bygning og bilder slik de andre sier. Det som fanget meg og som du sjelden ser: Du har fått med den gamle teaterbåten Innvik som nå er degradert til restaurantbåt i Oslo. en trist skjebne.

Anonym sa...

Bildet var frå i går!! I går var det søndag, derav søndagssokker.. :D

webruci sa...

I believe was dificult ,but you made it!
Beautiful reflection! What a building:-)

Takk

Eli Kristin sa...

Stilige bilder igjen Wenche, syns de er grådig flotte. Fikk enda mer lyst til å gå dit ved neste østlands-tur. Heldig som ikke har andre folk i dette bildet også :D

Når det gjelder bildet mitt, så er jeg ikke sjef du, ha-ha. Som du ser så skrev jeg etter arbeidstid, knegg ;P Men jeg har konge-utsikt fra kontoret mitt, nyyter det!!!

Kine sa...

Resultatet ble veldig bra synes jeg! Moro med litt utfordringer også! Veldig fine bilder!

Må se å komme meg inn der en tur, er tross alt bare 3 mil unna her jeg bor:)

Dagrun sa...

Det må være veldig vanskelig å finne nye idéer og vinkler etterhvert, enig med du. Når det er sagt er disse flotte, synes nå jeg da. Og det i "reflections" posten er kanskje favoritten min i blant dem. Så tøft med de små menneskene...

VALKYRIEN sa...

Synes bildene ble kjempefine, både her og på forrige innlegg! Og det er ikke enkelt å få det til på det bygget. Særlig i sollys kan det bli vanskelig. Men dette var godt jobbet, synes nå jeg! :) Og det er et artig sted å rusle rundt på!

John sa...

Fine bilder og fine refleksjoner :)

Tammie Lee sa...

the reflections are wonderful
as is the beautiful sky!
Spirithelpers

Kathrine sa...

Dette ble da flott du! Herlige fotos!
Speilinger er jo en av mine favorittmotiver. Tips til neste Bjørviktur, må bli at du bare tar bilde inni speilingene. Mye å leke seg med i vinduene her:)
Eia var jeg der!!

:))

Heges fotoblogg sa...

Kjempebra bilder synes jeg! Favoritten min er bildet under med menneskene på taket.

Du har forresten lagt ut mange flotte bilder siden sist jeg var i bloggverden :)

Charlotte - FO² sa...

Kjempe flotte bilder, med kjempe stilige speilinger. Jeg syns det er utrolig moro å se alle variantene av denne bygningen. Skulle gjerne vært der å prøvd meg selv også. Ser utrolig spennende ut det bygget, og det må det jo være også iom så mange har tatt turen innom :)

Linnea W sa...

Your photos turned out beautifully. I love how the old architecture is contrasted in the mirror-like windows of the modern building. Very interesting...

GAWO sa...

Har sett mange bilder av operahuset rundt om på div. blogger, og noe er bra ... noe mindre bra. Jeg synes at du har fått det skikkelig fint til. Artig med den blå båten som ligger der ved kaien.