tirsdag, juni 09, 2009

To av fiskane vi finn i Sognefjorden:)

Two of the fish we find in the Sognefjorden:)


Desse bilda er tatt gjennom glasveggen på eit akvarium. Er difor ikkje så skarpe som eg skulle ønske, men er likevel så spesielle at eg vel å blogge
dei.
These following images are taken through the glass wall of an aquarium. Is therefore not as sharp as I would like them to be, but is still so special that I choose to blog them.12 kommentarer:

Denise sa...

I love looking around aquariums. These are very interesting photos, I enjoyed them. Thank you!

MajorogMeg sa...

Den nederste så nesten litt hai-aktig ut:) Og jeg som trodde du hadde vært på fisketur? ;-)
Ha en flott kveld og klem fra meg:)

Anne sa...

Så snedige skapninger i grunn..., flotte men så fjern for oss mennesker.
Skrev akkurat til Svein her i stad at jeg har en yngre bror med et stort akvarium fullt av Piraya fisk. Fysj, så stygge de er, spiser kun kokt skinke de.... resten av familyen har kun råd til leverposteig på tilbud!!

Kathrine sa...

Nam:)) Sei, men det nederste? Brosme? Paddetorsk? Morro med akvarier. Ønsker meg saltvannsakvarie, har bare to ferskvannsakvarier.

Ble sulten på fersk fisk!

:)

Anne-Berit sa...

Der har vi jo middagen servert jo.
Fine bilder.Så litt barsk ut den nederste,moderne skjeggtust på haka og greier.

Heges fotoblogg sa...

Jeg har også sett på akvarium i dag :-) Vært på Akvariet i Bergen med familien. Jeg har mange mislykkede bilder av fisk og dyr pga disse hersens glassveggene *ler* Men av og til blir det faktisk noe av bildene, som du viser her :-) Ser ut som om du har fotografert en sei og en paddetorsk?

Wenche sa...

Eg har vore ein tur på leirskulen i Balestrand. Den har nokre flotte akvarium som viser livet i Sognefjorden. Kan virkeleg anbefalast.

Er sikker på at det første bilde er ein sei, men det andre bilde er eg ikkje heilt sikker på. Trur det kan vere ein paddetorsk, men tar imot alle forslag:)

VALKYRIEN sa...

Har ikke anelse om hva du har knipset, men er overbevist om at den første hadde blitt en god middag! :) Den siste er jeg litt mer usikker på, men man skal jo ikke gå etter utseendet. Breiflabb er jo godt!

Rune (Bildebloggen) sa...

Det der var litt av noen skapninger :) Håper jeg ikke møter på dem når badesesongen begynner.

Tammie Lee sa...

Wild looking fish! Thanks for sharing.

Heges fotoblogg sa...

Jeg vil gjerne på fototur men siden det er skoleferie kan det hende vi får en tredje, noe yngre fotograf med oss :-)

Dagrun sa...

Dere må komme til Akvariet i Ålesund. Det er sååå flott, det kan jeg virkelig skryte av. Masse svære torsk og greier og greier. (og vanskelig å ta bilde av ja)