søndag, juni 28, 2009

Bench of the Week 2Denne benken står i sentrum ved sidan av to kjøpesenter i Førde. Det er laga veldig flott til med plen og fleire benkar ved sida av elva. Her er det klart for fine og late dagar i elvekanten.

This bench is in the centre beside two shopping centres in Førde. It's very beautiful area with lawn and several benches outside river. Here it is clear for fine and lazy days in the river's edge.
For more pictures of benches: RuneE

13 kommentarer:

RuneE sa...

Se her ja - Førde har mer å by på enn shoppingsenter! :-)
Denne må prøves neste gang jeg er på de kanter. Ser ut til å være et bra sted å kose seg med nistepakken på ferietur.

Charlotte sa...

Nice!! digg utsikt fra den benkeplassen da :)

Wenche sa...

Er ein super benk å berre sitte og nyte dagen. Er dessutan kort vei til butikken dersom ein skulle trenge noko, men er samtidig så langt vekke at ein har litt ro. Det er ganske genialt:)

Dagrun sa...

Førde er flott! Flott benk dette. Vi har passert utallige ganger på vei til og fra Bergen, og ofte stoppet og spist Førde imen ikke akkurat ved denne benken...

Heges fotoblogg sa...

Fin benk og bord! Ser ut som Førde prøver å komme seg vekk fra ryktet som Norges "styggeste by" ;-)

Rune (Bildebloggen) sa...

Her ligger alt til rette for en hyggelig ratepause :)

VALKYRIEN sa...

Førde er jo et vakket sted - klart de har en kjempestilig benk der, så man kan sitte og nyte alt det vakre i naturen! Flott Norgesreklame!

PS: Nei du! Mine blomsterbilder - med noen få unntak - er "rappet" i nabohager! Har kun en balkong og i år har det blitt dårlige greier utpå der. Så jeg sniker meg rundt i nabolaget, og er snart viden kjent som "hun som alltid kryper rundt i buskene med kamera"! :))

Kathrine sa...

Ups! Her har jeg sittet og spist pizza! Så gøy! He..

:)

Anne-Berit sa...

Flott sitteplass,stødig og godt.Så fint det så ut der,med elva som renner forbi.
Ha en fin ny uke!

Linnea W sa...

Now that would be the perfect place to sit and have an ice cold beer and watch the sun set...if you can drink beer in public there!! That's how I like to end a day...

Unseen Rajasthan sa...

Fantastic Bench !! This is so beautiful and natural..Great..Do check my another blog also i.e.Unseen Rajasthan

GAWO sa...

Neste gang jeg er i Førde.. og det blir sikkert en gang i sommer/høst... skal denne benken få besøk av meg. Førde er et ypperlig stoppested for en kaffepause/hvil når jeg er på MC tur. Som oftest kjører jeg videre nordover men kommer du med flere godbiter kommer jeg til å vurdere en lengre stopp. :-)

Anonym sa...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風