tirsdag, mai 26, 2009

Paragliding

Kom over desse då dei dreiv å flaug over Hafstadfjellet sist lørdag. Er nok ikkje det beste bildet, sidan eg tok det frå vegen, men det viser stor aktivitet. Trur nok eg held meg til å ta bilder.
Get over these peoples when they went flying over Hafstadfjellet last Saturday. It's not the best picture, since I took it from the road, but it shows a lot of activity. I think I'm only want to take pictures, not fly:)

12 kommentarer:

Dagrun sa...

Tøffinger. Vi har dem hoppende ikke så langt unna selv når været er som det bør være. Kjekt for ungene å løpe å se når de lander. :)

MajorogMeg sa...

Enig med deg, her har ikke jeg ville "hengt" rundt oppe i lufta nei..Hver sin smak!
Men kult bilde:)
Ha en fortsatt fin kveld..
Klem fra meg:)

Rune (Bildebloggen) sa...

Det tryggeste er nok å holde seg på bakken tror jeg, men det er sikkert en høyst flott opplevelse for dem som tør det der.

Heges fotoblogg sa...

Med de fargerike skjermene er de fine som fotomotiv - du hadde aldri fått meg opp i luften på den måten!

RuneE sa...

De påstår det skal være artig, men jeg tror jeg holder meg på bakken. Skal du ta nærbilder av MANGE, så ta en tur til Ekstremsportveko på Voss. Jeg var der i fjor og tok noen (hundre) bilder.

VALKYRIEN sa...

Jeg er nok ikke særlig emne for slikt jeg heller! Fatter ikke at de tør - men hver sin lyst! Jeg holder meg til kameraet jeg også...:)

Anonym sa...

Det hadde vore kjempegøy!! :D

Pappa har forbudt (ha!) kajakkpadling. Det er nemleg litt for farefullt for hans kjære datter.. Paraglidning derimot, har han ikkje sagt noko om *glis*

(Om eg nokon gong kjem så langt som til å prøve, kan du få vere med som fotograf. Må jo ha det dokumentert, ikkje sant?)

mln sa...

Får du ikkje lov å padle:(? No er eg vonbroten, det må eg berre sei....

Anonym sa...

Vel, eg er jo på ein måte gammal nok til å bestemme sjølv då.. ;) Eg får true med paragliding, så er nok padling heilt OK! *ler*

Wenche sa...

Genial plan:) Er sikker på at då synest pappaen din at padling er lavrisiko sport:) Eg melder meg til å ta bilder av deg viss du skal prøve paragliding. Høgder er jo ikkje heilt min greie *ler*

Anne-Berit sa...

At de tør,blir svett i hendene bare av å se bildene jeg.

Miriam Elisabeth sa...

Dette har jeg lyst til :) Og å hoppe i fallskjerm og strikkhopp :) Har tatt hangliding over Rio de Janeiro :)