fredag, mai 08, 2009

GeirangerfjordenDette er tatt på vei ut Geirangerfjorden. Til venstre ser du fossen "Dei sju søstre". Bildet er tatt i fjor sommar. Måtte berre prøve om eg fekk til å få store bilder på bloggen min:)

This picture is taken on the way out from Geiranger. To the left you can see the waterfall "The seven Sisters" The pictures was taken last summer. I only had to try to get big photos on my blog:)

11 kommentarer:

RuneE sa...

Der har du fanget et av Norges mest vakreste turistmål - som jeg dessverre ikke har fått sett selv. Men dette er en god erstatning!

Børge's Blogg sa...

Du verden for et motiv. Der hadde jeg gått tom for minnekort tror jeg.
Vi er liksom med på turen ut fjorden nå vi ser på bildet !

RuneE sa...

Takk for kommentaren!

Når det gjelder max bredde på bilder, så er det avhengig av den malen (template) du bruker. Noen har begrenset bredde bestemt med absolutte verdier. Den du bruker (minima blue) er slik. Skal du kunne bruke hele bredden må du ha ha noen som bruke relative (prosentvise) verdier. Den jeg bruker som utgangspunkt på alle mine blogger (og som er brukt i Norsk Nettfoto) er Minima stretched. Det finnes flere, men denne er et godt utgangspunkt for endringer.

Her kan du da bruke bilder på størrelse med mine f.eks., men her må du også ta hensyn til hvilke skjermer dine "brukere" har. Derfor har vi i Nettfoto satset på 800 px som standard. Det gjør jeg også.

Det meste kan du endre under innstillinger, men mer avanserte justeringer krever litt basal HTML, men som regel klarer du deg uten.

Lykke til!

Anne sa...

Å tenk da, der har jeg enå ike vært bare det ligger noen timer herfra!! Jett om dette er et av måelene i sommer, og etter at en har fått denne kamerainteressen, eller foto interessen rettere sagt, blir jo slike turer mye mer spennende også :-)) Nydleiiiig bilde, og så typisk norsk.
Fin fin fredag kveld!!

MajorogMeg sa...

WOW..se her ja Wenche!!!!! Store bilder gjør bloggen din mere "lekker". Flott ble det!!!!!!!
Og bilde?? Utrolig vakkert!! Her kunne jeg tenkt meg og vært!!

Ja, pass på unger ved bryggekanten! Tenk deg meg som mormor til Tobias da?? Ser farer overalt..hehe..
Riktig god helg, klem fra meg:)

Rune (Bildebloggen) sa...

Utrolig flott bilde Wenche! Må ha vært en fin opplevelse og reise der. Det ble fint hos deg med store bilder.

Takk for kommentar hos meg :) God helg.

Hege sa...

Kult!

Dagrun sa...

Nydelig! Det er virkelig flott i Geiranger (flott med hurtigrata og den hvite stripen inn også)

John sa...

Det er meget flott i Geiranger og på Geirangerfjorden. Har vel nesten det samme bilde selv her. Regner med at det er tatt på fergen til/fra Hellesylt.

Wenche sa...

Takk for hyggelege kommentarar!

Dette bildet frå Geiranger er tatt på hurtigruta når ho går utover fjorden. Men trur du har rett John i at det er tatt i omtrent det området som ferja til/frå Hellesylt går. Men må innrømme at eg ikkje er heilt sikkert. Det vart tatt ein del bilder på den turen for å seie det slik *ler*

John sa...

Det er muligens fergen mellom Hellesylt og Geiranger vi ser på bilde her. Her er noen av min bilder fra sammen sted :) http://johnsfoto.blogspot.com/search/label/Geirangerfjord